Google klasörü 12 GB yer işgal ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KayipYuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KayipYuz

Yeni Üye
Bilgisayarımın depolama alanı yetersiz kaldı, bu yüzden uygulama verilerini kontrol ettim. Google klasörünün 12 GB'ı kapladığını fark ettim. Bu kadar büyük bir alanın nedeni nedir?

Disk alanım azaldığı için dosyalarımı inceliyorum. Google'ın klasörünün 12 GB olduğunu gördüm. Bu alanın içinde neler var merak ediyorum.

Google Drive'da yedeklenmiş fotoğraflar, videolar ve belgeler önemli disk alanı kaplar. Google Fotoğraflar yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videoları otomatik olarak yedekler. Ayrıca, Google Drive'da çeşitli dosyalarınızı saklıyor olabilirsiniz. Google'ın kullandığı alanı görmek ve gereksiz dosyaları silmek için Google Drive web sitesini ziyaret etmenizi öneririm. Ayrıca, yedekleme ayarlarınızı gözden geçirerek, yüksek çözünürlüklü dosyaların yedeklemesini durdurabilir veya Google Fotoğraflar'da depolama alanını optimize edebilirsiniz. Bu şekilde depolama alanınızı daha verimli kullanabilirsiniz.

Google Drive'da yedeklenen fotoğraflar, videolar ve diğer dosyalar büyük bir yer kaplar. Ayrıca, Google Drive'ın otomatik yedekleme özelliği de etkinse, cihazınızdaki dosyaların kopyaları da orada saklanır. Klasör içeriğini inceleyip, gereksiz bulduğunuz dosyaları silebilir veya Google Drive'daki depolama alanınızı yönetmek için ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu, alan tasarrufu sağlar.

Google Drive'da yedeklenmiş fotoğraflar, videolar ve diğer dosyalar büyük yer kaplar. Google Fotoğraflar yüksek çözünürlüklü resimler saklıyorsa, bu oldukça fazla alan kullanabilir. Ayrıca Google Drive'da senkronize edilmiş masaüstü dosyalarınız da olabilir. Klasör içeriğini inceleyip gereksiz dosyaları silmeyi veya Google One aboneliği almayı düşünebilirsiniz. 🤔

Geri