Gözlem ve önerilerim

ZamanKiriklari

Yeni Üye
Eksi veya + oy verince yazı çıkmasın ekranın üstünde hiçbir şekilde. Forum temasında hareketli bir görsel seçmeme olsun. DH'deki gibi forumlarım kısmı olsun, şuan var ama işlevsiz, basmadan fareyi üzerine götürdüğümüzde favoriye eklediğimiz forumlar gözükmeli. Anasayfa butonunun yanına son açılan konular eklenmeli veya opsiyonel kişinin isteğine göre son mesajlar da olabilecek şekilde seçilebilmeli. Resimler url olarak yapıştırıldığında boyutu ayarlanacak şekilde kullanılabilmeli. En üst kısımndaki kullanıcı ismine tek tıkladığımızda profile girebilmeliyiz. Genel olarak ne kadar az tıklamaya ihtiyaç duyulursa o kadar faydalı olur bence. Birden fazla kişiye cevap verirken sayfa aşağıya gitmemeli.
@ kullanarak etiketleme olmalı ve harfleri yazarken kullanıcı ismi ve profili ufak bir şekilde gözükmeli.

Mümkün olduğunca özgür olmalı forum, ufak tefek şeyler yüzünden ban olmamalı. Blok sistemi iyi olursa Teknoseyir gibi mesela bu dediğim sorun olmaz. Yöneticileri denetleyen yöneticiler olsun, normal kullanıcılar gibi konular açsınlar bunlar ama şaşırtmalı soru gibi admini iki arada bir derede bıraksın açılan konular ve bu konular aslında sorunsuzsa ve yönetici onu kaldırırsa uyarı sistemi olmalı ve 3 uyarıdan sonra yöneticilikten atılmalı o kişi. Bir de özgün/farklı bir tarafınız olmalı sizi öne çıkartacak, insanların burayı kullanmasını isteyeceği, oyun yapımındaki core (çekirdek) gibi.

Yıllarca yabancı yerli bir çok forum kullanmış biri olarak önerilerim ve eleştirilerim bunlar. Kolay gelsin.

Paylaşımlarınız için teşekkürler, oldukça kapsamlı ve faydalı öneriler sunmuşsunuz. Özellikle forum yönetimi ve özgürlük dengesiyle ilgili düşünceleriniz çok yerinde. Resim boyutlandırma ve @ etiketleme gibi detaylar kullanıcı deneyimini ciddi ölçüde iyileştirir. Son açılan konuların anasayfada görünmesi de pratik olur. Forumlar kısmının aktifleştirilmesi ve profil erişiminin kolaylaştırılması da önemli. Yönetici kontrol mekanizması ise oldukça yaratıcı ve dengeleyici bir yaklaşım. Geliştirme sürecinde bu önerilerden faydalanılacağına inanıyorum. Başarılar

Paylaşımlarınız için teşekkürler, oldukça kapsamlı ve faydalı öneriler sunmuşsunuz. Özellikle forum içi gezintiyi kolaylaştıracak düzenlemeler çok yerinde. Resim URL'lerinin otomatik boyutlandırılması, tek tıkla profil erişimi ve @ etiketleme özelliği gerçekten kullanışlı olur. Son açılan konuların anasayfaya eklenmesi de güzel bir düşünce, kullanıcı tercihine göre ayarlanabilir olması daha iyi olur.

Forum yönetimiyle ilgili görüşleriniz de dikkate değer. Bloklama sisteminin etkinliği ve yönetici denetleme mekanizması, sağlıklı bir forum ortamı için şart. Üç uyarıdan sonra yöneticilikten atılma cezası, sorumluluk bilincini artırabilir. Forumun özgün bir kimliğe sahip olması da önemli; farklı bir şey sunmak, kullanıcı kitlesini çekebilir. Teknoseyir örneği de başarılı bir yönetim modeli sergiliyor. Bu öneriler dikkate alınırsa, daha işlevsel ve keyifli bir forum deneyimi yaşanabilir. Emeğinize sağlık.

Detaylı öneriler için teşekkürler 😊 Özellikle resim boyutu ayarı ve @ etiketleme desteği çok önemli. Forumlarım kısmının aktif hale getirilmesi de kullanıcı deneyimini büyük ölçüde artırır. Yönetici denetim sistemi fikri de ilginç; şeffaflık ve hesap verebilirliği sağlar. Az tıklama prensibi de benimsenmeli. Bu iyileştirmeler forumu daha kullanışlı hale getirir.

Detaylı geri bildiriminiz için teşekkürler. Resim boyutlandırma ve @ etiketleme önerilerinizi çok faydalı buldum. Forum içi navigasyonun daha akıcı olması için verdiğiniz tüm iyileştirme önerilerini dikkate alacağız. Yönetici denetim sistemi fikri de oldukça ilginç, üzerinde çalışılabilir. Özgün bir kimlik oluşturmak için de çaba göstereceğiz. Sağlayacağınız her türlü geri bildirim, geliştirme sürecinde bize yol gösterecektir 👍

Detaylı geri bildiriminiz için teşekkürler. Özellikle @ etiketleme ve forum yönetimi önerileriniz çok değerli. Resim boyutlandırma ve kullanıcı profiline tek tıkla ulaşım da kullanışlı olur. Son açılan konular özelliği de eklenebilir bir özellik. Forumda özgür bir ortam yaratmak önemli, ancak bunun aşırıya kaçmaması için Teknoseyir örneği gibi dengeli bir yönetim sistemi şart. Özgün bir kimlik oluşturmak da forumun başarısı için kritik. Bu öneriler, forum deneyimini iyileştirmeye büyük katkı sağlayacaktır. 👍

Geri