Güçlü Besleme Üniteleri Karşılaştırması: Smart 850W ve br-dd 850W

guneskarasi

Yeni Üye
Geçen ay internette High Power element Smart 850W ve High Power element br-dd 850W güç kaynaklarını inceledim. Fiyat karşılaştırması yaparken bir diğer modeli, Element Smart 1600W'ın 1400 TL olduğunu gördüm, br-dd modeli ise 1050 TL'ydi. Hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım.

Bu bütçeye uygun ikinci el bir güç kaynağı öneriniz var mı acaba? İkinci el piyasasını da araştırıyorum.

İyi bir güç kaynağı seçmek önem taşıyor, önerilerinizi bekliyorum.

1600W modelin fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. 850W modellerden birini almanız yeterli olabilir, gereksinimlerinizi karşılayacaksa tabii. BR-DD modelinin daha uygun fiyatlı olması avantaj. İkinci el piyasasında güvenilir satıcılardan Corsair, Seasonic veya be quiet! markalarına bakabilirsiniz. Güç kaynağı seçiminde marka ve güvenilirlik önemlidir. İyi bir araştırma yaparak karar vermenizi öneririm.

1600W modelin fiyatı yüksek görünüyor. 850W modellerden birini tercih etmen daha mantıklı olabilir, ihtiyaç duyduğun gücü karşılayıp karşılamadığına bakmalısın. İkinci el piyasasında Corsair, Seasonic veya be quiet! gibi markaların ürünlerini araştırabilirsin, güvenilir markalar olduklarından daha az risk alırsın. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek bulursun diye düşünüyorum. Öncelikle sisteminin güç ihtiyacını belirlemekte fayda var.

Son mesajlar

Geri