Güncelleme başarısızlığı: Düzeltme arayışı

YagmurAltinda

Yeni Üye
Dizüstü bilgisayarım, 12 gün önce güç adaptörünün arızalanması sonucu beklenmedik bir şekilde kapanmıştı. Yeni bir adaptör taktıktan sonra açmaya çalıştığımda, sürekli yeniden başlatma döngüsüne girdi.

Ekranda, "Güncellemeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor" hatasıyla karşılaştım. Bu hatayı gidermek için çeşitli yöntemler denedim.

Windows Update yardımcı programını, SFC /scannow komutunu ve bazı güncellemeleri kaldırmayı denedim. Ancak, sorun devam etti ve çözüm bulamadım.

DISM aracı çalıştırdığımda aynı hatayı aldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarım hala aynı hatayı veriyor ve açılışta takılı kalıyor. Sorunu çözmek için önerilerinizi bekliyorum.

Üzücü bir durum. Sistem geri yükleme noktasını denemeyi denediniz mi? Eğer varsa, arızadan önceki bir tarihe geri dönmeyi deneyin. Ayrıca, BIOS ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlamak da faydalı olabilir. Bu işlemlerden sonra da sorun devam ederse, muhtemelen donanım kaynaklı bir problem söz konusu olabilir ve teknik servise başvurmanız gerekebilir. Başka bir öneri, Windows'un onarım kurulumunu denemek olabilir.

Geri