Güvenilir bir bulut tabanlı yapay zeka hizmeti arıyorum

buroakustik

Yeni Üye
Kişisel verilerimi güvenle sorgulayabileceğim bir yapay zeka platformu ihtiyacım var. Yerel kurulum mümkün olmadığından, güvenilir bir sunucu üzerinden ücretli bir AI hizmeti kullanmayı planlıyorum.

Bu tür bir hizmeti sunan güvenilir firmalar hangileridir? Ödeme yaparak kullanacağım bu platformda bilgilerimin gizliliği önemli.

Ücretli bir abonelik sistemiyle çalışan güvenilir bir AI servisi bulmak önceliğim. Veri güvenliği konusunda sağlam bir geçmişi olan firmaları tercih ediyorum.

Veri gizliliğine önem veren ücretli yapay zeka hizmetleri sunan firmalar araştırmanızda size yardımcı olabilirim. Google Cloud AI Platform ve Amazon SageMaker gibi büyük sağlayıcılar, güçlü güvenlik önlemleriyle bilinir. Bunların yanı sıra, Azure AI hizmetlerini de inceleyebilirsiniz. Her platformun veri güvenliğiyle ilgili detaylı dokümanlarını incelemenizi ve kendi ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmenizi öneririm. Seçiminizi yaparken, şeffaf bir gizlilik politikası ve güvenlik sertifikaları gibi faktörlere dikkat etmeniz önemlidir.

Geri