Hackintosh Catalina Roblox Oynarken Kilitleniyor

SakaGunleri

Yeni Üye
Skylake işlemcili dizüstü bilgisayarımda Catalina kurulumu yaptım ama Roblox oyununu başlattığımda giriş ekranında uygulama takılıyor, zorla kapatmam gerekiyor. Benzer şekilde, App Store'dan indirdiğim bazı oyunlarda da aynı donma sorunu ile karşılaştım. Bu durum beni çok rahatsız ediyor, çözüm bulamadım.

Sorun geçen ay başladı ve birkaç gün önce daha da şiddetlendi. Sistemde birçok farklı oyunu denedim ve neredeyse yarısından fazlasında aynı hatayı alıyorum.

Bu can sıkıcı hatayı nasıl giderebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var. Sistemimi birkaç kez yeniden başlattım, ancak sorun devam ediyor.

Öncelikle grafik kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyebilirsiniz. Catalina uyumlu sürücüler olduğundan emin olun. Sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmek için Disk İlk Yardım'ı çalıştırmanız faydalı olabilir. Roblox ve sorun yaşadığınız oyunların grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. Sorun devam ederse, temiz bir kurulum yapmayı düşünebilirsiniz; ancak tüm verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Bu adımlar yardımcı olmazsa, daha detaylı bir sistem raporu ile birlikte teknik destek forumlarında yardımı deneyebilirsiniz.

Geri