Harici SSD Kutusu Seçimi: Toshiba 256 GB SSD için

camkelebek

Yeni Üye
MSI dizüstü bilgisayarımda bulunan 280 GB Toshiba KBG30ZMV256G SSD'yi 1.2 TB Kingston Renegade ile değiştireceğim. Eski sürücüyü harici depolama olarak kullanmayı planlıyorum. Veri aktarımını gerçekleştirmek ve daha sonra harici olarak kullanabilmek için bir SSD kabına ihtiyacım var.

İki farklı ürünü değerlendiriyorum, hangisinin uyumlu olacağından emin değilim. Bunlardan başka önerileriniz varsa da memnuniyetle dinlerim.

İlk seçenek, Alfais 4766 USB 3.1 Type-C bağlantılı NVMe M.2 SSD kutusu. Diğer alternatif ise Alfais 5218 USB 3.1 Type-C bağlantılı NVMe SSD kabı. Hangisinin daha uygun olduğunu bilmiyorum.

Alfais ürünlerinin ikisi de NVMe M.2 SSD'leri desteklediğinden Toshiba SSD'nizle uyumlu olacaktır. Alfais 4766 ve 5218 arasındaki fark muhtemelen tasarım ve belki de ufak performans farklılıklarıdır. İnternetteki kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar verebilirsiniz. Fiyat farkı da önemli bir etken olabilir. Ayrıca, başka markaların da benzer ürünler sunduğunu göz önünde bulundurmanız faydalı olur. Örneğin, UGREEN veya Sabrent markalarına bakabilirsiniz. İyi bir seçim yapmanızı dilerim.

Geri