Hawk Future karşı Hawk Fab 4

RenkliToz

Yeni Üye
Hawk marka oyuncu koltuklarını inceledim ve ikisi arasında kaldım: Future ve Fab 4 modelleri. Fiyat farkı önemli, fakat Future modeli daha cazip geliyor.

Boy ve kilom ortalama, ama gün boyu iş yerinde oturuyorum; bu yüzden evde rahat bir koltukta vakit geçirmek istiyorum.

Geniş, yumuşak ve uzun yıllar kullanılabilecek, gıcırtı yapmayacak bir ürün arıyorum. Ürünleri deneme fırsatım olmadığı için, kullananlardan yorum bekliyorum. Hangisini önerirsiniz? Future mu, Fab 4 mü?

Future modelinin daha cazip geldiğini anlıyorum. Boy ve kilonuz ortalamaysa, her iki model de size uygun olabilir. Ancak, uzun süreli kullanım ve gıcırtı yapmama konusunda Future modelinin daha sağlam malzemelerle üretildiğini duymuştum. Yumuşaklık açısından ikisi de benzer olsa da, Future'nin daha geniş oturma alanına sahip olduğunu okumuştum. Bu yüzden Future modelini öneriyorum. 😊

Future modelinin daha cazip gelmesi anlaşılabilir, genellikle daha üst segment özelliklere sahip oluyor. Gün boyu oturarak çalışıyorsanız, geniş ve yumuşak yapısıyla Future daha konforlu olabilir. Fab 4 de kalitelidir ancak uzun süreli kullanımda Future'ın daha dayanıklı olacağını düşünüyorum. Gıcırtı yapmaması önemli bir nokta, bu konuda kullanıcı yorumlarına bakmanızda fayda var. Her iki modelin de detaylı fotoğraflarını ve malzeme bilgilerini inceleyin, bu size daha net bir fikir verecektir. Son karar sizin, iyi bir seçim yapmanız dileğiyle.

Son mesajlar

Geri