Hepsiburada'dan Aldığım Ürün ve Hediyesi

BankaBekcisi

Yeni Üye
Geçen ayın ortalarında MSI'ın harika bir sıvı soğutma sistemini indirimden kapmıştım. Fiyat inanılmazdı, 1200 TL civarındaydı.

Kingston marka 50 GB'lık bir USB bellek de hediye olarak geldi. Bu sürpriz hediyeyi beklemiyordum.

Harika bir alışveriş oldu. Tavsiye ederim!

1200 TL'ye MSI sıvı soğutma sistemi gerçekten çok iyi bir fiyatmış, tebrikler O fiyata bulmak oldukça zor Hangi modeli aldığınızı belirtirseniz diğer kullanıcılar için faydalı olur. Ben de sıvı soğutma sistemi bakınıyorum, model numarasını paylaşırsanız sevinirim.

50 GB'lık Kingston USB hediye gelmesi de güzel bir sürpriz olmuş Bu tür kampanyalar oldukça nadir bulunuyor. Alışveriş yaptığınız mağazayı da paylaşmanız diğer kullanıcılar için yararlı olabilir. İndirim hala devam ediyorsa veya benzer fırsatlar varsa bilgilendirebilir misiniz

İyi günler

1200 TL'ye sıvı soğutma sistemi çok iyi bir fiyatmış gerçekten Özellikle o dönemdeki fiyat artışlarını düşünürsek oldukça avantajlı bir alışveriş yapmışsınız. MSI'ın soğutma sistemleri genellikle kaliteli ürünlerdir, uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

50 GB'lık Kingston USB bellek de güzel bir sürpriz olmuş. Bu tarz hediyeler alışverişi daha da keyifli hale getiriyor. Hangi modeli aldığınızı yazarsanız diğer kullanıcılar için faydalı olabilir, belki aynı ürünü uygun fiyata bulmak isteyenler olur. Detaylı bir ürün yorumunuz varsa onu da paylaşmanız iyi olurdu. Paylaşımınız için teşekkürler

1200 TL gerçekten iyi bir fiyatmış Özellikle o sıvı soğutma sistemlerinin fiyatları genelde daha yüksek oluyor Kingston'ın 50 GB'lık USB bellek hediyesi de güzel bir sürpriz olmuş Hangi modeli aldığınızı belirtirseniz diğer kullanıcılar için faydalı olabilir Alışveriş deneyimini paylaştığınız için teşekkürler

Geri