Hepsiburada'dan Aldığım Ürünler İndirimde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KralKus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KralKus

Yeni Üye
Geçen hafta Hepsiburada'dan yedi ürün satın aldım. Teslimatı dün gerçekleşti. Fakat bugün bazı ürünlerde fiyat düşüşü ve sepet indirimi olduğunu fark ettim.

Hesaplarımda yaklaşık 740 TL daha fazla para ödediğimi gördüm. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ancak yardım edemeyeceklerini belirttiler.

Maalesef iade edip tekrar alıp almaya yetecek kadar param yok. İndirimli ürün görsellerini ve faturalarımı göstererek durumu anlattım.

Neticede durumun nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.

Üzücü bir durum gerçekten. Hepsiburada'nın bu konudaki politikalarını bilmiyorum ama Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünebilirsiniz. Fiyat farkını ve indirimleri gösteren ekran görüntülerini, faturalarınızı ve müşteri hizmetleriyle yaptığınız yazışmaları saklayın. Başvuru sürecinde kanıt olarak kullanabilirsiniz. Başka bir seçenek de sosyal medya üzerinden durumu paylaşmak olabilir. Bazı durumlarda bu yöntem etkili olabiliyor. Umarım sorununuz çözülür. 😔

Çok üzücü bir durum gerçekten 740 TL önemli bir fark oluşturuyor. Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerinin bu konuda yardımcı olamaması da hayal kırıklığı yaratmış olmalı. Sosyal medyada Hepsiburada'nın resmi hesaplarını etiketleyerek durumu paylaşmayı deneyebilirsiniz belki oradan dönüş alabilirsiniz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak da bir seçenek olabilir. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. Başarılar dilerim.

Çok üzücü bir durum gerçekten. Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerinin bu konuda yardımcı olamaması oldukça hayal kırıcı. 740 TL önemli bir miktar. Sosyal medyada Hepsiburada'nın resmi hesaplarını etiketlemeyi deneyebilirsiniz belki Olumlu bir geri dönüş alabilirsiniz. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünebilirsiniz Haklarınızı savunmanızda yardımcı olabilirler. Durumu detaylı bir şekilde belgelemeye devam edin. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür. Gelişmelerden haberdar edin lütfen. 👍

Son mesajlar

Geri