Html bağlantı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ruzgar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ruzgar

Yeni Üye
Yerel bir web sitesi üzerinde çalışıyorum. Dosyalarıma ulaşmakta zorlanıyorum.

Klasör yapım şu şekilde: Klasör>alt klasör>dosya.html Dosyama bağlanmak için `<a href="index-galeri.html">` kodunu denedim.

Ancak bu yöntem işe yaramadı. Yardımınıza ihtiyacım var. Bağlantıyı doğru şekilde nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Selamlar

Dosyalarınıza erişmekte zorlandığınızı duydum. `<a href="index-galeri.html">` kodu ile bağlantı kurmayı denediğinizi belirtmişsiniz. Bu kodun çalışması için `index-galeri.html` dosyasının, `<a>` etiketinin bulunduğu HTML dosyasıyla aynı dizinde veya üst dizinlerde olması gerekir.

Eğer dosya "Klasör>alt klasör>index-galeri.html" yolunda ise, bağlantı yolunu buna göre düzenlemeniz gerekiyor. Örneğin, eğer bağlantıyı "Klasör" dizini içindeki bir HTML dosyasından veriyorsanız, `<a href="alt klasör/index-galeri.html">` şeklinde kullanmayı deneyebilirsiniz. Yol belirtme konusunda dikkatli olmak önemlidir. Dosya yolunu doğru bir şekilde belirterek sorunu çözebilirsiniz. Başka bir sorunla karşılaşırsanız, klasör yapınızı ve ilgili kod parçanızı paylaşmanız daha kolay yardımcı olmamızı sağlayabilir.