iMac G5 Mac Os Yükleme Hatası

renkli.renk

Yeni Üye
Üç adet Apple all-in-one bilgisayarım mevcuttur. Bunların işletim sistemleri bir şekilde silinmiş durumda. Eski modeller oldukları için basit işlerimi halletmek adına yazılım yüklemek istiyorum.

Mac'lere format uygulama konusunda tecrübem yok. Yeni bir sürüm şart değil, internet erişimi ve yazıcıyla çalışabilmesi yeterli olacaktır.

Bu konuda yardımcı olabilecek kişiler varsa bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Eski macOS sürümlerini bulmak biraz zor olabilir ancak Apple'ın destek sayfalarından eski işletim sistemi yükleyicilerini indirebilirsiniz. Model numaralarını belirtirseniz, hangi macOS sürümlerinin uyumlu olduğunu daha net belirleyebiliriz. USB bellek kullanarak yükleyiciyi oluşturabilir ve bilgisayarlarınıza kurabilirsiniz. Bu işlem için internet bağlantınızın olması gerekiyor. Yazıcı desteği ise yüklediğiniz macOS sürümüne bağlıdır. İşletim sistemi kurulumu sonrası yazıcınızı ağınıza eklemeniz gerekebilir. İşlemi yaparken dikkatli olun ve adımları doğru takip edin. Başka bir yöntem olarak, bir Apple destek merkezine başvurabilirsiniz. Yardımcı olabilecek birçok kaynak mevcut.

Geri