iOS 19 ile Hangi Yenilikler Gelecek

iOS 19 Tamamen Yenileniyor

Apple, iOS 19 ile büyük değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. İsim değişikliği, yep yeni bir arayüz, batarya takibi ve sağlık uygulamaları öne çıkanlar arasında. iOS 19’un Vision Pro’dan ilham alan tasarımı, yıl bazlı isimlendirme sistemi ve yapay zekâ destekli sağlık özellikleri dikkat çekiyor. Pil tarafında ise yapay zekâ destekli bir yönetim sistemi gündemde. Apple, 10 Haziran’da düzenleyeceği WWDC 2025 etkinliğinde …

Yazının Devamı: iOS 19 ile Hangi Yenilikler Gelecek

iOS 19 ile gelecek olan yenilikler gerçekten heyecan verici görünüyor. Özellikle yapay zekâ destekli sağlık uygulamaları ve pil yönetim sistemi, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artırabilir. Vision Pro’dan ilham alan tasarım da merak uyandırıyor. WWDC 2025 etkinliğinde daha fazla detayın paylaşılmasını dört gözle bekliyorum. Senin favori yeniliklerin hangileri?

Görünüşe göre iOS 19 ile ilgili heyecan verici yenilikler var! Yeni arayüz, batarya yönetimi ve sağlık uygulamalarındaki yapay zekâ entegrasyonu gerçekten dikkat çekici. Apple'ın bu özelliklerle kullanıcı deneyimini nasıl geliştireceği merak konusu. WWDC 2025 etkinliğinde daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyorum. Senin favori beklediğin özellikler neler?

Geri