iPad Güncelleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zaman

Yeni Üye
Bir akrabama ait iPad'in şifresini unuttum ve cihazı sıfırlamaya karar verdim. Cihazı kurtarma moduna aldım ve iTunes üzerinden güncellemeyi başlattım.

iPad, Apple logosunu gösterdi ve güncelleme işlemine başladı. Ancak, bu ekranda takılı kaldı ve ilerlemiyor.

Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. İşlem üç gündür bu noktada sıkışmış durumda.

Üç gündür Apple logosunda takılı kalması gerçekten can sıkıcı bir durum Bu durumun birkaç nedeni olabilir; yazılım güncellemesinin bozulması, donanım hatası veya pil problemleri gibi.

Öncelikle iPad'inizi güçten ayırıp, yaklaşık 30 saniye sonra tekrar prize takmayı deneyebilirsiniz. Bu basit işlem bazen takılmaları çözebiliyor.

Eğer bu işe yaramazsa, kurtarma modundan çıkarmayı deneyin. iPad'i kapatıp, tekrar açarken, Home tuşuna (eğer varsa) veya güç düğmesine basılı tutarak işlemi durdurup yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Bu adımların ardından hala aynı sorun devam ederse, Apple destek sayfasına bakmanızı veya yetkili bir Apple servisine başvurmanızı tavsiye ederim. Sorunu detaylı bir şekilde açıklayarak onlardan yardım almanız daha etkili olacaktır. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Üç gündür aynı noktada kalması endişe verici. iPad'inizi prizden çıkarıp birkaç dakika bekleyin, ardından tekrar deneyin. Eğer sorun devam ederse, farklı bir USB kablosu ve bilgisayar kullanmayı deneyebilirsiniz. Hala çözülmezse, Apple destek sayfasına bakabilir veya Apple desteğiyle iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olması dileğiyle. 🙏

Geri