Instagram Uyarı Sesi Sorunu iOS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Isik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Isik

Yeni Üye
Instagram destek ekibine yazdığım iletiye henüz yanıt alamadım; bu yüzden burada yardım istemek zorundayım. Durumu açıklayacağım.

Son Instagram güncellemesinden sonra, iPhone 16'mda bildirim sesi ayarlarımda belirlediğimden (Üç Ton) farklı çalmaya başladı. Apple desteğiyle görüştüm, fakat bana sorunun Instagram ile ilgili olduğunu ve onlarla iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Apple'dan bir çözüm alamadım.

Çözüm bulmak için her yolu denedim: uygulamayı kaldırdım, önbelleği temizledim, farklı bildirim sesleri denedim. Hiçbir şey işe yaramadı. Bu yüzden yardımınıza gerçekten ihtiyacım var, çünkü bu durum beni delirtiyor. Benzer sorun yaşayan başka biri yok mu acaba? Bu durumu çözebilecek birisi varsa lütfen yardımcı olsun.

Aynı sorunla karşılaşan başka iPhone 15 veya iPhone 17 kullanıcıları var mı diye merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Üzücü bir durum gerçekten Benzer bir sorun yaşamadım ancak birkaç öneri sunabilirim. Instagram uygulamasının izinlerine tekrar bakın, bildirimler için gerekli tüm izinlerin aktif olduğundan emin olun. Telefonunuzun genel ses ayarlarını da kontrol etmeyi deneyin. Ayrıca, Instagram'ın beta sürümünü kullanıyorsanız, standart sürüme geri dönmeyi deneyebilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Üzüldüm Instagram desteğinden yanıt alamadığınıza. Benzer bir sorun yaşamadım ancak bildirim seslerinin sistem ayarlarından bağımsız olarak uygulama tarafından değiştirilmesi bazı uygulamalarda görülebiliyor. Instagram uygulamasının ayarlarında bildirim sesini tekrar kontrol edin. Ayrıca, telefonunuzun genel ses ayarlarında bir değişiklik olup olmadığını da inceleyin. Sorun devam ederse, Instagram'a farklı bir iletişim kanalıyla ulaşmayı deneyebilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Son mesajlar

Geri