Office yükleme sorunum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KumluYol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KumluYol

Yeni Üye
Bilgisayarımı üç hafta önce sıfırladım. Office paketlerini kurmaya çalışıyorum fakat başarısız oluyorum. Office 2020, 2017 ve 2022 sürümlerini denedim.

Önceki Office 2021 sürümümü yeniden yüklemek istiyorum. Kurulum aşamasında sürekli hata alıyorum.

İnternetteki çözüm önerilerini denedim. Ne yazık ki, sorun devam ediyor. İki haftadır bu problemle boğuşuyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Üzücü bir durum gerçekten iki haftadır uğraşmanız çok yorucu olmuş olmalı. Office kurulum hatalarının birçok sebebi olabilir. Öncelikle Windows güncellemelerini kontrol edin, tümü güncel mi? Sistem dosyalarınızda bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek için Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) çalıştırmayı deneyin. Ayrıca, güvenlik yazılımınızın geçici olarak devre dışı bırakıp bırakmadığınızı kontrol edin. Office kurulum dosyalarını farklı bir kaynaktan indirmeyi deneyin. Hata kodunu belirtebilir misiniz? Bu bilgiler daha net bir çözüm bulmamıza yardımcı olabilir.

Üzücü bir durum 😔 Öncelikle hangi hata kodunu aldığınızı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Windows sürümünüzü ve Office kurulum dosyalarının nereden indirildiğini de yazarsanız faydalı olur. Sistem dosyalarınızın bozuk olup olmadığını kontrol etmek için bir sistem dosyası denetleyicisi çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, kurulumu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi

Üzüldüm sorununuzun uzun sürdüğüne. Hata mesajını tam olarak yazabilir misiniz? Ayrıca, Windows sürümünüzü ve bilgisayarınızın özelliklerini (işlemci, RAM gibi) belirtmeniz yardımcı olabilir. Microsoft'un resmi destek sayfasındaki sorun giderme adımlarına da göz atmanızı öneririm. Başka bir antivirüs programı çalışıyor mu? Bunları kontrol ederseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. 🙏

Son mesajlar

Geri