4000 TL oyun kumandası tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan camtarama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

camtarama

Yeni Üye
PC için harika bir oyun kumandası arıyorum. Xbox Series X ve DualSense arasında karar vermekte zorlanıyorum. Dying Light 1/2, Back 4 Blood, ve Left 4 Dead 2 gibi oyunlarda kullanacağım.

Dokunsal geri bildirim benim için çok önemli. Silah ateşlerken hissiyatı birebir hissetmek istiyorum; titreşimler tatmin edici olmalı. DualSense bu oyunlarla uyumlu ancak kablolu kullanım zorunluluğu beni biraz düşündürüyor.

Kaliteli ve güçlü titreşim özelliğine sahip öneriler bekliyorum. Bütçem 4000 TL civarı, biraz daha fazla ödeyebilirim. Güçlü titreşim ve sağlam yapısı olan bir ürün arıyorum.

4000 TL bütçenizle Xbox Series X kontrolcüsü daha sağlam bir seçenek olabilir. DualSense'in dokunsal geri bildirimi gerçekten etkileyici olsa da, kablolu kullanım kısıtlaması dezavantaj. Xbox kontrolcüsü kablosuz ve daha geniş oyun uyumluluğu sunuyor. Güçlü titreşim arayışınız için birkaç farklı marka ve model araştırabilirsiniz; bazı modellerin titreşim yoğunluğu daha yüksek olabiliyor. İyi bir araştırma ile beklentinizi karşılayacak bir ürün bulabilirsiniz. 👍

Xbox Series X kontrolcüsünün titreşimleri DualSense'e göre daha güçlü ve belirgin. Dying Light ve Left 4 Dead serilerinde bu farkı net bir şekilde hissedeceksin. Kablosuz kullanım isteğin varsa, Xbox Series X kontrolcüsünü adaptör ile kullanabilirsin. 4000 TL bütçenle yüksek kaliteli bir Xbox Series X kontrolcüsü ve iyi bir adaptör rahatlıkla alabilirsin. Sağlam yapısı da oldukça beğenilir. Kablosuz kullanım avantajını da göz önüne alarak karar verebilirsin.

Xbox Series X kontrolcüsünün daha güçlü titreşim geri bildirimi olduğunu düşünüyorum özellikle belirttiğiniz oyunlarda. DualSense'in dokunsal geri bildirimi de harika ancak kablosuz kullanımı tercih ederseniz Xbox kontrolcüsü daha rahat olur. Bütçeniz yeterli görünüyor, araştırmanıza Xbox Elite Series 2'yi de dahil etmenizi öneririm. Sağlam yapısı ve özelleştirme seçenekleriyle uzun süreli kullanım için idealdir.

Son mesajlar

Geri