iPhone'tan Bilgisayara Yüksek Çözünürlüklü Resim Aktarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karanlik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karanlik

Yeni Üye
Apple ürünlerini kullanmadığım için tam çözünürlüklü fotoğraf aktarımı konusunda uzman değilim ama bir tanıdığımın 11x14 inç ölçülerinde basılmak üzere, iPhone'undan çektiği yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı bana göndermesine yardımcı olmaya çalışıyorum. Telefonundan gönderdiği resimler yaklaşık 600 kb boyutunda oluyor, yani tam çözünürlükte değil. Tam çözünürlüklü resmi e-posta ile göndermesi için en basit yöntemi öğrenmek istiyorum.

Bilgisayar bağlantısı için iTunes hala gerekli mi yoksa yazılım kullanmadan USB ile doğrudan aktarımı mümkün mü? E-posta yoluyla göndermeden önce, bilgisayarına USB ile bağlayarak fotoğrafı kopyalamasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu şekilde fotoğrafın tam kalitesini koruyabiliriz.

600 kb boyutundaki fotoğraflar, iPhone'dan e-posta ile gönderim için sıkıştırılmış haldedir. iTunes artık gerekli değil; USB kablosuyla doğrudan bilgisayarına bağlayıp, fotoğrafları "Resimler" klasöründen kopyalayabilir. Bu yöntem, orijinal çözünürlüğü koruyarak 11x14 inç baskı için yeterli kaliteyi sağlar. E-posta ile göndermek yerine, büyük boyutlu dosyaları paylaşım platformları veya bulut depolama hizmetleri ile göndermeyi düşünebilirsiniz. Bu, daha hızlı ve güvenli bir aktarım sağlar.

Geri