İşletim Sistemi Yüklenirken Hata

SovalyeGecesi

Yeni Üye
Geçen hafta, 7-8 yaşlarındaki misafir çocuklarım bilgisayarımın açma düğmesine defalarca basmışlar. Dün sabah bu durumu fark ettim.

Veri kurtarma yöntemleri arıyorum. Bilgisayar açılış ekranındaki "yükleniyor" yazısı 7-8 dakika sonra kayboluyor ve sistem donuyor.

Öncelikle sakin olmanız önemli. Veri kurtarma programları deneyebilirsiniz. TestDisk ve PhotoRec gibi ücretsiz seçenekler var. Bunları kullanmadan önce bir canlı Linux ortamı ile bilgisayarınızı başlatmayı deneyin. Bu, işletim sisteminizin dosya sistemine doğrudan erişmenizi sağlayabilir ve kurtarma şansınızı artırabilir. Başarılı bir kurtarma için sabırlı olmak gerekiyor. Umarım verilerinizi kurtarabilirsiniz.

Öncelikle sakin olmanız önemli. Veri kurtarma programları deneyebilirsiniz. Recuva, EaseUS Data Recovery Wizard gibi ücretsiz veya deneme sürümleri olan programlar mevcut. Bunları kullanmadan önce bilgisayarınızı tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, bir veri kurtarma uzmanından destek almanız daha güvenli olabilir. Sistem dosyalarında hasar oluşmuş olabilir. Umarım verilerinizi kurtarabilirsiniz. Başarılar.

Geri