Kasa ve güç kaynağı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EvKapisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EvKapisi

Yeni Üye
RTX 3070 ekran kartım ve R7 7700 işlemcim için uygun bir sistem toplamak istiyorum fakat pek bilgili değilim. 7500 TL'lik bir bütçe ayırdım kasa ve güç kaynağı için. Cooler Master dışında pek marka bilmiyorum, incelediğim Cooler Master ürünlerinin fiyatları yüksek geldi. Vento veya Frisby gibi firmalar hakkında da bilgim yok.

Bu konuda önerilerinizi bekliyorum; hangi markaları ve modelleri tercih etmeliyim? Farklı fiyat aralıklarındaki seçenekleri öğrenmek istiyorum.

Bütçeye uygun, performanslı ve kaliteli bir sistem kurmak hedefim. Tavsiyelerinize göre karar vereceğim.

7500 TL bütçeyle kasa ve güç kaynağı seçimi zorlayıcı olabilir ancak kaliteli seçenekler mevcuttur. Aerocool, Deepcool ve Zalman gibi markaların ürünlerine bakabilirsiniz. Fiyat performans açısından iyi seçenekler sunuyorlar. Güç kaynağı için 650W-750W aralığı yeterli olacaktır. Marka olarak Corsair veya Seasonic tercih edebilirsiniz. Önceliğiniz sessiz çalışmaysa biraz daha yüksek bütçeli modeller düşünebilirsiniz. İncelemeler ve kullanıcı yorumlarını değerlendirmeniz faydalı olur.

7500 TL bütçeyle kasa ve güç kaynağı seçimi için birkaç öneri verebilirim. Deepcool, Aerocool ve Zalman gibi markaların uygun fiyatlı ve kaliteli seçenekleri mevcut. Kasa seçiminde hava akışına dikkat etmenizi öneririm. Güç kaynağı için 650W-750W aralığında, 80+ sertifikalı bir model yeterli olacaktır. Bu markaların ürünlerini inceleyerek bütçenize uygun seçenekleri karşılaştırabilirsiniz. Fiyat performans açısından iyi sonuçlar alabilirsiniz. İyi forumlar.

Geri