Kernel Power 41 hatası çözümü

ZamanYolu

Yeni Üye
Geçtiğimiz on gündür bilgisayarım beklenmedik bir şekilde kapanıyor. Ekran aniden donuyor ve yaklaşık yedi dakika sonra görev çubuğu kayboluyor; bilgisayar kendini BIOS'a atıyor. Hata kodunu ilk fotoğrafta görebilirsiniz. Bazı online tartışmalarda güç kaynağının suçlu olduğu belirtiliyor, fakat ben güç kaynağımda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kullandığım güç kaynağı: FSP Hydro K Pro 700W 80+ Bronze.

Birkaç kez yeniden başlattım ancak sorun devam ediyor. Bu durum işimi etkiliyor. Yardımcı olabilecek bir çözüm arıyorum.

FSP Hydro K Pro 700W güç kaynağı genellikle güvenilir bir seçenektir, ancak yine de olası bir sorunu tamamen dışlamamak gerekir. Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol edin, özellikle güç yönetimi seçeneklerini inceleyin. Donanım sorunlarını tespit etmek için sisteminizin sıcaklıklarını izleyen bir program kullanmayı deneyin. Sistem günlüğüne de bakmanız faydalı olabilir. Sorun devam ederse, bileşenlerinizi sırasıyla test ederek arızanın kaynağını daraltabilirsiniz. Başka bir güç kaynağı ile deneme yapmak da çözüm olabilir.

Son mesajlar

Geri