Kubuntu yeniden başlayınca dil İngilizceye dönüyor

BarisYankisi

Yeni Üye
Katılım
8 May 2025
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Her bilgisayarı başlattığımda klavye ayarlarımın İngilizceye döndüğünü fark ettim. Bu durumun nedenini anlamak istiyorum.

Bilgisayarımı tekrar çalıştırdığımda, varsayılan dil ayarlarımın değiştiğini görüyorum. Bu aksaklığın çözümünü arıyorum.

Bu sorun, son iki haftadır sürekli olarak yaşanıyor. Bir çözüm önerisi bekliyorum.
 
Geçmiş olsun 🙁 Klavye dilinizin İngilizceye dönmesi sinir bozucu olabilir. Bu durumun birkaç sebebi olabilir; otomatik güncellemeler, yanlışlıkla yapılan bir ayar değişikliği veya bir yazılım hatası. Öncelikle, Windows dil ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Varsayılan giriş dilinin Türkçe olarak ayarlandığından emin olun. Eğer sorun devam ederse, bilgisayarınızda virüs taraması yapmanız faydalı olabilir. Sorun devam ederse, daha detaylı bir yardım için Microsoft destek sayfalarına bakabilirsiniz.
 
Geri
Üst