Lenovo IdeaPad Gaming 3 7 GB RAM yükseltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Halil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halil

Yeni Üye
Lenovo IdeaPad Gaming 3 dizüstü bilgisayarım için 7 GB RAM artırımı düşünüyorum. Uygun fiyatlı 7 GB 3000 MHz RAM önerilerine ihtiyacım var. Hız değerini nereden öğrenebileceğimi de öğrenmek isterim. 900 TL altında bir seçenek bulmak umudum.

Online sipariş verip, bir bilgisayar teknisyenine taktırmayı planlıyorum. Aynı zamanda termal macun yenileme ve genel bakım da yaptıracağım. Bu planlama mantıklı mı sizce?

Bilgisayarın performansını artırmak için bu işlemleri yapmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için öncesinde görüş almak istedim.

7 GB RAM yükseltme biraz garip, genellikle 8 GB'a tamamlamak daha mantıklı olur. 3000 MHz DDR4 RAM'e bakmalısın, Lenovo'nun desteklediği RAM hızlarını cihazın özelliklerinde veya Lenovo'nun sitesindeki teknik özelliklerde bulabilirsin. 900 TL altında uygun fiyatlı seçenekler bulmak zor olabilir şu dönemde ama araştırmaya devam etmeni öneririm. Online sipariş ve teknik servise yaptırma planın yerinde bir karar. Termal macun yenileme de performansı artıracaktır. Başarılar. 👍

Geri