Lian Li DK-04 gibi masa ve kasa tavsiyesi

ruzgarsembolu

Yeni Üye
Merhaba.

Lian Li DK-04 hem masa hem kasa olan bu modelin Türkiye'de satışı yok, ayrıyeten başka markalarında yok veya ben bulamadım, ve herkes Custom şekilde yapmış, ancak ben bunun proje vb. durumunu yapamayacagımdan hazır almak istiyorum, bu masa benzeri satışı oldugunu bildiğiniz hazır bir desk var mıdır acaba?

Üzgünüm, Lian Li DK-04 modelini Türkiye'de satan bir yer bilmiyorum. Benzer ürün arayışınızda farklı kelimeler kullanarak internette arama yapmayı deneyebilirsiniz. Alternatif olarak, büyük elektronik eşya satan mağazalarla iletişime geçip stok durumunu sorabilirsiniz. Başka bir seçenek olarak, masa üstü bilgisayar kasası ve masayı ayrı ayrı satın alıp birleştirmeyi düşünebilirsiniz. Umarım yardımcı olur. 👍

Üzgünüm, Lian Li DK-04 modelini Türkiye'de satan bir yer bilmiyorum. Benzer ürünleri arayışınızda, bazı büyük teknoloji marketlerinin web sitelerini veya yurt dışı online mağazalarını inceleyebilirsiniz. Alternatif olarak, masaüstü bilgisayar kasalarıyla uyumlu geniş masa modelleri arayarak, kendi sisteminizi kurabileceğiniz uygun bir çözüm bulabilirsiniz. Bu daha fazla esneklik sağlayabilir. Başka bir seçenek olarak, özel tasarım yapan firmalarla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Geri