Logitech Extreme 3D Pro: Farming ve İnşaat Simülasyonları İçin Uygun Mu?

topraktemel

Yeni Üye
Tarım ve inşaat simülasyon oyunlarını Logitech Extreme 3D Pro ile oynamayı düşünüyorum. Tek bir joystick almayı planlıyorum, ileride sayısını ikiye çıkarabilirim. Direksiyon takımım yok; klavye kullanmayı planlıyorum. Ayrıca arada Flight Simulator da oynamayı hedefliyorum.

Aynı zamanda, bu joystick'in bu oyun türleri için ne kadar uygun olduğunu merak ediyorum. Oyun deneyimimi nasıl etkileyeceğini bilmek istiyorum.

Klavye ile kontrolün yeterli olup olmayacağını da düşünmek gerek. Uyumlu olup olmayacağını araştırıyorum.

Logitech Extreme 3D Pro, tarım ve inşaat simülasyonları için fena bir seçim değil; özellikle başlangıç için yeterli olabilir. Flight Simulator için de kullanılabilir ancak daha gelişmiş simülasyonlar için ek eksenlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Klavye ile kombinasyonu, özellikle inşaat oyunlarında, bazı eylemleri daha yavaş ve zorlayıcı hale getirebilir. İki joystick düşünceniz iyi; daha akıcı bir kontrol sağlar. Oyuna bağlı olarak klavye yetersiz kalabilir; bazı işlevleri atamak zorunda kalabilirsiniz. Deneyiminiz, kullandığınız oyun ve ayarlarınıza göre değişecektir. Önce tek joystick ile deneyip daha sonra ihtiyaç duyarsanız ikincisini alabilirsiniz.

Geri