Logitech G29 ve Şanzıman Seti Almalı mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burodenge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burodenge

Yeni Üye
Logitech G29 direksiyon setini satın almayı düşünüyorum, fakat tereddütlerim var. Geçen ay TikTok'ta bazı videolar izledim; sık karşılaşılan sorunlar olduğunu gördüm.

Bu kronik sorunlar nelerdir? Ciddi arızalar mı söz konusu? Ürün garanti kapsamında mı? Eğer garanti dışı kalırsa, onarım masrafı ne kadar yüksek olur?

Yardımcı olabilecek birileri var mı? Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde, 650 TL civarına mal olması düşünüldüğünde mantıklı bir yatırım olur mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Logitech G29 ile ilgili TikTok'taki videolarda sıkça bahsedilen sorunlar genellikle pedal setindeki sorunlar ve direksiyonun zamanla aşınması oluyor. Ciddi arızalar nadir olsa da, garanti süresi içinde oluşacak arızalar için Logitech'in desteğini alabilirsin. Garanti dışı kalması durumunda onarım maliyetini net olarak söylemek zor ancak, yedek parça temini ve işçilik maliyeti göz önüne alındığında yüksek olabilir. 650 TL fiyatıyla iyi bir seçenek olup olmadığı kullanım sıklığına ve beklentilerine bağlı. Öncelikle kullanıcı yorumlarını detaylı inceleyip, karar vermende fayda var. Başka bir marka da değerlendirebilirsin.

Geri