Mac mi? Yoksa Thinkpad mi?

YesilTepeler

Yeni Üye
Bilgisayar bilimleri öğrencisiyim, ikinci sınıftayım. Şu an orta seviye bir Windows dizüstü bilgisayar kullanıyorum; fakat oyun bilgisayarı olduğu için şarj cihazıyla birlikte kitaplarımla çantam 9-10 kilo civarında, sırtım ve belim sürekli ağrıyor. Daha hafif, taşınabilir bir dizüstü bilgisayar arıyorum.

Bir Mac almak istiyorum aslında, çünkü elimde zaten bir Windows cihazım var, gerektiğinde onu kullanabilirim. Ya da Thinkpad gibi hafif bir Windows cihazı alabilir, sadece onunla devam edebilirim. İki seçeneğim de mevcut, ihtiyacıma göre Windows veya Mac kullanırım.

Hangisini tercih etmeliyim diye düşünüyorum. Karar vermekte zorlanıyorum.

Öncelikle sağlık sorunlarını önemsediğin için çok iyi yapmışsın. 9-10 kilo gerçekten ağır bir yük. Thinkpad'ler gerçekten hafif ve sağlam cihazlar; üniversite için ideal olabilirler. Mac'ler de şık ve kullanışlı, ancak fiyat performans açısından Thinkpad'i daha mantıklı bulabilirsin. Bütçeni ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak karar vermeni öneririm. İki cihazı da deneme imkanın varsa mutlaka denemelisin. Son karar senin; hangisi sana daha uygun gelirse onu tercih et. Sağlıklı günler dilerim. 😊

Son mesajlar

Geri