Mac Mini'i Uçakta Taşımak Mümkün Mü?

Baykuslar

Yeni Üye
Yurt dışı seyahatimde, yaklaşık 7 yıl önce, taşınabilir şarj cihazımın kalınlığının izin verilen sınırın üstünde olması nedeniyle cihazımı atmak zorunda kaldım. Bu durum beni oldukça üzdü. Şimdi bir Mac mini edinmeyi planlıyorum.

Gelecek yılın Şubat ayında bir dış ülke yolculuğu planlıyorum ve cihazı yanımda götürmeyi düşünüyorum. Bu konuda herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Cihazı sırt çantamda veya orijinal kutusunda taşımak güvenli midir? Uçak yolculuğu esnasında herhangi bir güvenlik sorunu oluşur mu? Bu konuda bilgilendirilmeye ihtiyacım var.

Üzücü bir deneyim yaşamışsınız. Mac mini, taşınabilir şarj cihazınızdan daha büyük ve farklı bir cihaz olduğu için durum farklı olabilir. Sırt çantanızda veya orijinal kutusunda taşımanızda genellikle sorun yaşamazsınız. Ancak, havaalanı güvenliğinden geçerken cihazın tarayıcılardan sorunsuz geçmesini sağlamak için kutuyu açmanız istenebilir. Elektronik eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşımak için, uçuşunuzdan önce havayolu şirketinin bagaj kurallarını kontrol etmenizde fayda var. Güvenli yolculuklar. 😊

Geri