MacBook Air M1'den 13 inç iPad Air'e Geçiş Düşüncesi

YolKusagi

Yeni Üye
Mevcut 14 GB RAM'li ve 300 GB SSD'li MacBook Air M1'imi kullanıyorum, ayrıca iPad 10. nesil ve bir kalemim var. MacBook'umu harici ekranla birlikte kullanıyorum.

iPad'imi, nöbetler sırasında PDF okumak ve içerik tüketmek için kullanıyorum. Ancak, iPad'in ekran kalitesi ve düşük ses seviyesi beni tatmin etmiyor. Küçük ekran boyutu da bir sorun.

12.9 inç iPad Pro veya 11 inç MacBook Air almayı düşünüyorum. Bunun için MacBook ve iPad'imi satmayı planlıyorum. Özel bir program kullanmıyorum; makale okuma, PDF inceleme ve medya tüketimi gibi genel işler yapıyorum.

iPad'in taşınabilirliği çok avantajlı; evde istediğim her yerde, yemek yaparken ya da televizyon izlerken rahatça kullanabiliyorum. Bu nedenle hangisinin daha uygun olacağını bilmiyorum.

12.9 inç iPad Pro, büyük ekranı ve iyi ses kalitesiyle ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. 11 inç MacBook Air ise daha fazla performans sunar ancak taşınabilirlik iPad kadar yüksek olmayabilir. iPad'inizin eksikliklerini iPad Pro ile gidermeyi düşünün. Karar vermeden önce, her iki cihazı da mağazada deneyimlemenizi öneririm. Kullanım alışkanlıklarınıza en uygun olanı seçmeniz önemli. İyi bir karar vermeniz dileğiyle 😊

Geri