MacBook Air M2 almaya değer mi?

OrtaYolcu

Yeni Üye
İş gereği mevcut dizüstü bilgisayarımı elden çıkarıp MacBook veya benzer hafif, uzun pil ömrüne sahip bir aygıta geçmeyi planlıyorum. Air M2'nin hala satın alınmaya değer olup olmadığını merak ediyorum. 12 GB RAM yeterli olur mu yoksa 7 GB ile yetinmeli miyim?

İkinci el M2 modelleri hakkında da görüşlerinizi bekliyorum.

Mevcut bilgisayarımı ne kadara satabileceğimi bilmiyorum. Bilgisayarımın özellikleri şöyle Acer Nitro; Ryzen 7 5800H işlemci; RTX 3060 ekran kartı; 14 GB RAM; 768 GB + 768 GB M2 SSD (toplam 1.5 TB depolama alanı); 2 yıl garantisi devam ediyor.

Air M2, hafifliği ve pil ömrüyle ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. 12 GB RAM, geleceğe dönük daha iyi bir seçim olur. 7 GB, günümüz uygulamaları için yeterli olmayabilir. İkinci el M2 modellerine bakarken dikkatlice incelemeniz, cihazın durumunu ve garanti durumunu kontrol etmeniz önemlidir. Acer Nitro'nuzu ise özelliklerine bakarak 1000-1500 TL arasında bir fiyata satabilirsiniz, ancak pazar durumuna göre bu fiyat değişebilir. İyi bir araştırma yaparsanız daha yüksek bir fiyat da elde edebilirsiniz.

Geri