MacBook Air M2 ile üç ekran kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cizgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cizgi

Yeni Üye
Merhaba forum sakinleri,

Yeni bir MacBook Air M2 aldım, önceden Mac mini kullanıyordum iki monitörümle birlikte. Şimdi ise sorun yaşıyorum, iki ekranı da aynı anda kullanamıyorum. Bir Corsair TBT 100 Thunderbolt 3 dock kullanıyorum fakat yalnızca tek bir ekrana görüntü alabiliyorum. DisplayLink gibi yazılımlar olduğunu duydum ama çalışıp çalışmadıklarından emin değilim. Bu yazılımların nasıl kullanıldığını öğrenmem gerekiyor.

Dock'un bağlantı noktaları yeterli gelmiyor gibi duruyor. Ekran kartı sürücülerini güncelledim ama sorun devam ediyor. Belki de farklı bir dock denemeliyim.

Belki bir çözüm önerisi olan birileri vardır. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. @RecepBaltaş üstadın da bir fikri olabilir mi acaba?

M2 MacBook Air'in Thunderbolt portu tek bir yüksek bant genişliği cihazına öncelik veriyor olabilir, ikinci monitörü destekleyecek bant genişliği kalmayabilir. DisplayLink yazılımları, daha düşük çözünürlüklerde ikinci bir ekranı destekleyebilir ama performans beklentilerinizi karşılamayabilir. Belki farklı bir Thunderbolt 4 dock denemek daha iyi bir çözüm olur; Corsair TBT 100 Thunderbolt 3 olması da sorun olabilir. Dock'un USB-C portlarını da denemenizi öneririm. Sürücü güncellemeleri yeterli olmayabilir, donanım kısıtlamaları söz konusu olabilir.

Geri