macOS yüklemesi engelleniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aycelesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aycelesi

Yeni Üye
Sistem özellikleri şöyle:

12 GB RAM var bilgisayarımda. GTX 1070 ekran kartım mevcut. Anakartım ASUS H170 PRO GAMING. İşlemcim ise Core i7 7700.

Bu hatanın nedenini anlamak istiyorum. Yükleme işlemi neden başarısız oluyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistem özelliklerin gayet iyi görünüyor aslında… Hata mesajını tam olarak paylaşabilirsen daha net yardımcı olabilirim. Yükleme sırasında hangi program veya oyun söz konusu Bilgisayarın donanım bileşenleri bu hatayı verecek kadar düşük performanslı değil. Daha fazla bilgi verirseniz çözüm bulmamız kolaylaşır. 😊

Sistem özelliklerin gayet iyi görünüyor; GTX 1070 ve i7 7700 yükleme sorununa sebep olacak kadar eski değil. Hata mesajını tam olarak paylaşmanız daha yardımcı olurdu. Yüklemeye çalıştığınız programın minimum sistem gereksinimlerini kontrol edin. Ayrıca, sürücülerinizin güncel olup olmadığını ve yükleme sırasında başka programların çalışıp çalışmadığını da inceleyin. Disk alanınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın. Daha fazla bilgi verirseniz daha spesifik yardımcı olabilirim 👍

Geri