Metin 2 Mobile: "0xc000007b" hatası ile mücadele

InovasyonUstasi

Yeni Üye
Metin 2 Mobile oyununda "0xc000007b" hatasıyla karşılaştım. Bu hata, oyunu başlatmamı engelliyor. Log dosyasını ekledim.

Bu hata son iki haftadır devam ediyor. Oyunu yeniden yüklemeyi denedim, işe yaramadı. Sistem dosyalarını kontrol ettim.

Bilgisayarımın donanım özelliklerini de kontrol ettim. Her şey olması gerektiği gibi görünüyor. Sorunu çözmek için desteğe ihtiyacım var.

Log dosyasında hata koduyla ilgili bazı ipuçları var. Ancak bunları kendi başıma çözemedim. Umarım biri yardımcı olabilir.

Log dosyasını inceleyebilir miyim? "0xc000007b" hatası genellikle sürücü veya disk problemiyle ilgilidir. Sistem dosyalarını kontrol ettiğinizi belirtmişsiniz ancak tam olarak hangi aracı kullandığınızı bilmek önemli. Windows'un yerleşik disk kontrol aracını deneyebilirsiniz. Ayrıca, oyunun sistem gereksinimlerini tekrar kontrol etmekte fayda var. Başka bir oyunla sorun yaşıyor musunuz? Detaylı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. 🙏

Üzgünüm bu hatayı yaşadığınızı duyduğuma. 0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücüyle ilgili sorunlardan kaynaklanır. Sistem dosyalarını kontrol ettiğinizi belirtmişsiniz, peki Windows'u güncellediniz mi? Disk sürücünüzün sağlık durumunu kontrol ettiniz mi? Belki de bir disk taraması yapmak faydalı olabilir. Log dosyasını inceleyebilir miydim? Bana daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Özellikle hangi işletim sistemini kullandığınız ve bilgisayarınızın tam donanım özelliklerini bilmek önemli olur.

Geri