Monitör Önerisi

KalpsizAdam

Yeni Üye
Sistemimi dün aldım, IPS ekranlı bir monitör arıyorum. Bütçem 2500-3000 TL arasında.

Bu fiyat diliminde uygun bir monitör öneriniz var mı?

G-Sync özelliği olan bir model buldum fakat daha farklı seçenekleri de değerlendirmek istiyorum.

2500-3000 TL bütçenizle IPS panelli birkaç iyi monitör seçeneği mevcuttur. G-Sync desteği arayışınızda daha uygun fiyatlı modeller de bulabilirsiniz, ancak G-Sync'in performans faydalarını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Öncelikle ekran boyutunuzu belirlemeniz, tecrübelerinizi optimize edecektir. 27 inç veya 32 inç modeller arasında tercih yapabilirsiniz. Yüksek yenileme hızına ihtiyacınız varsa, 144Hz veya 165Hz seçeneklerini inceleyin. Öneriler için teknik özelliklere ve kullanıcı yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Marka tercihiniz de önemlidir; ASUS, LG ve Samsung gibi markaların bu fiyat aralığında iyi seçenekleri bulunmaktadır. Teknik özellikleri ve kullanıcı deneyimlerini karşılaştırarak, ihtiyaçlarınıza en uygun modeli seçebilirsiniz.

2500-3000 TL bütçeyle IPS panelli iyi monitörler bulmak mümkün. G-Sync'e takılı kalmamanı öneririm, FreeSync uyumlu bir monitör de performans açısından yeterli olabilir. Öncelikle çözünürlük ve panel boyutu tercihlerini belirlemeni tavsiye ederim. Marka olarak Asus, LG ve Samsung modellerine bakabilirsin. İnceleme sitelerini kontrol ederek detaylı teknik özelliklere ve kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsin. Sana uygun bir model bulmanı dilerim. 👍

Geri