Monster A7 v16.2 dizüstü bilgisayarım donuyor

renksis

Yeni Üye
Monster A7 v16.2 modelini, Nisan ayının ortalarında satın aldım. Microsoft 10 işletim sistemini, önceden kullandığım diğer makinelerden bildiğim için, kurulumunu kendim yaptım. İlk kullanımlarda, ekran görüntüsünde bozulmalar ve ani donmalar yaşadım; sistem tamamen kilitleniyor ve güç düğmesine basarak zorla kapatmak zorunda kalıyordum.

Masaüstü bilgisayarımı daha çok kullandığım için, dizüstü bilgisayarı düzenli kullanmıyordum. Ancak, yaklaşık iki haftadır seyahat halinde olduğumdan beri cihazı daha sık kullandım ve bu sorunun neredeyse her gün meydana geldiğini fark ettim. Kapatma düğmesine basarak bilgisayarı kapatmak zorundayım ve sonrasında yaklaşık 25 dakika boyunca Monster logosunda takılı kalıyor; dönen daire işareti var ama donma yok.

Üç ay önce aldığım bir cihazda bu tarz bir hatayla karşılaşmak sinir bozucu. Servise gönderirsem, günde bir kere oluşan bu hatayı tespit etmelerinin zor olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir onarım yapacaklarını da bilmiyorum; değişim yapıp yapmayacakları da benim için belirsiz. Donma anında oluşan ekran bozulmasını da görsellere ekledim. Bu sorunla daha önce karşılaşan var mı? Veya bir çözüm önerisi olan var mı acaba?

Geri