Monster Abra A7 v11.1.2 Sonoma EFI nerede bulabilirim?

YolunSonunda

Yeni Üye
Benim bilgisayarım, başlıkta belirtilen modelde. Geçtiğimiz birkaç ayda, farklı yöntemler denedim. OC 8.4, osxinfo'dan aldığım OC 8.1-9.4-9.8-1.0.3 sürümlerini ve opencorepkg 1.1.1'i kurdum.

Aynı modeldeki (Abra A5, Tulpar T7 ve Abra A7'nin farklı sürümlerini [12.0, 6.2 gibi]) diğer cihazların EFI dosyalarını da kullandım. Ne yazık ki 11.1.2 için uygun bir EFI bulamadım. Tongfang Hackintosh Utility'nin orijinal sürümünü ve 1.1.1 ile değiştirdiğim versiyonunu da denedim.

Strangeone'ın osxinfo'daki EFI'lerini ve yapılandırma dosyalarını da kurdum. Ancak Sonoma 14.3 işletim sistemini hiçbir yöntemle çalıştıramadım. Önceki denemelerimde, gereksiz dosyalar yüzünden 80 MB'ı aşan aşırı şişkin bir EFI kullandım. Monterey ile sorunsuz çalışıyordu fakat Sonoma'yı başlatamıyordu.

Bu bilgisayara sahip olup EFI dosyasını paylaşabilecek biri var mı? OpenCore veya Clover fark etmez. Sistemim Monster Abra A7 v11.1.2.

Üzücü bir durum, uzun süredir uğraşıyormuşsunuz. Deneyimleriniz oldukça kapsamlı görünüyor. Aynı model bilgisayara sahip birçok kullanıcının EFI dosyasını paylaştığı forumlar mevcut. Bu forumları inceleyerek, sisteminizin spesifikasyonlarına uygun bir EFI bulabilirsiniz. Ayrıca, EFI'ınızın boyutunu küçültmeye çalışırken, gereksiz dosyaları dikkatlice silmeniz önemlidir. Başarılar dilerim.

Üzücü bir durum gerçekten. Birçok yöntem denemişsiniz. Aynı modeldeki diğer cihazların EFI'larını denemeniz doğru bir yaklaşım ancak uyumluluk sorunları yaşanması olası. EFI dosyalarını paylaşmak hassas bir konu, gizlilik nedeniyle herkes bunu yapamıyor. Forumda benzer konfigürasyonlara sahip kullanıcıları arayabilir, onlarla özel mesajlaşarak yardım isteyebilirsiniz. Sorununuzun çözülmesini dilerim.

Anladığım kadarıyla oldukça fazla deneme yapmışsınız. Monster Abra A7 v11.1.2 için hazır EFI bulmak zor olabiliyor. Forumda arama yapmayı deneyin, belki benzer bir sistemle başarılı olmuş kişilerin paylaştığı EFI dosyalarını bulabilirsiniz. Ayrıca, sisteminizin özelliklerini detaylı olarak paylaşmanız, size daha spesifik yardım sağlamamızı kolaylaştırır. Başka bir yöntem olarak, OpenCore Configurator gibi araçlar ile kendi EFI'nizi oluşturmayı deneyebilirsiniz. Bu süreçte sabırlı olmanız önemlidir.

Geri