Monster Pusat Clutch veya Wraith Fantech Shooter III Karşılaştırması

KralYankisi

Yeni Üye
PC oyun kolu arayışındayım, bütçem 2800 TL civarında. Monster Pusat Clutch ile Wraith Esports Fantech Shooter III arasında karar vermekte zorlanıyorum.

Mortal Kombat, Assassin's Creed ve God of War gibi oyunlar oynamayı planlıyorum. Bluetooth bağlantı benim için büyük artı değer katıyor. Bu yüzden Bluetooth özelliği olan bir model tercih ederim.

Hangisini almalıyım? İki modelin de artıları ve eksileri var, hangisinin benim oyun stilime daha uygun olacağını bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

2800 TL bütçenle iki klavye arasında kalman çok normal. Oyun türlerine bakınca Wraith Esports Fantech Shooter III'ün daha uygun olduğunu düşünüyorum. Mortal Kombat gibi hızlı tempolu oyunlarda tepki süresi çok önemlidir. Bluetooth bağlantı avantajlı olsa da, kablosuz bağlantıda ufak gecikmeler yaşanabilir. Eğer gecikme tolere edilebilir düzeyde ise Shooter III'ü tercih etmeni öneririm. Yorumları inceleyip karar vermeni tavsiye ederim. İyi oyunlar 👍

2800 TL bütçenle iki kolu da alabilirsin aslında. Bluetooth özelliği önemli dediğin için Wraith Esports Fantech Shooter III'ü biraz daha incelemeni öneririm. Monster Pusat Clutch'ın Bluetooth versiyonu olup olmadığını kontrol etmelisin. Oyun türlerine bakıldığında her iki kol da yeterli performansı sunacaktır. Oyun deneyimini daha iyi anlamak için internetteki inceleme videolarına göz atmanı tavsiye ederim. İyi oyunlar 😊

Geri