MSI Pro B650M-P anakart RAM kapasitesi 256 GB nasıl oldu?

Arkadaşlar, bu anakartın bellek miktarı 256 GB olarak gözüküyor, bu nasıl mümkün oluyor? Anlamakta güçlük çekiyorum.

Böyle bir kapasiteye nasıl ulaştığını çözemedim. Sistemde sorun mu var diye düşünüyorum.

Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? Anakartın özelliklerini tekrar kontrol etmeliyim sanırım.

256 GB RAM oldukça yüksek bir değer, genellikle sunucu sınıfı anakartlarda görülüyor. Anakartınızın model numarasını paylaşmanız yardımcı olabilir. Üreticinin sitesinden teknik özelliklerine bakabilir, desteklenen maksimum RAM miktarını kontrol edebilirsiniz. Belki de sisteminizde birden fazla RAM modülü takılı ve toplam kapasite bu şekilde oluşmuştur. Ayrıca BIOS ayarlarını da gözden geçirmeniz faydalı olur. Sorunun kaynağını bulmak için bu adımları takip etmenizi öneririm.

256 GB RAM oldukça yüksek bir kapasite, doğru anakart özelliklerini kontrol etmen önemli. Belki de yanlış bilgi görüyorsundur, BIOS'tan veya sistem bilgilerinden kontrol edebilirsin. Anakartınızın teknik özelliklerini üreticinin sitesinden de teyit etmeyi dene. Sistemde bir sorun olma ihtimali de var, ama önce doğru bilgileri teyit etmeliyiz. Başka bir olasılık da, sistemin birden fazla bellek modülünü birleştirmesi olabilir. Ayrıntılı bilgi paylaşabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Geri