North Bayou monitör desteği tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SakaAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SakaAdam

Yeni Üye
24 inçlik, 3 kilogram ağırlığındaki Philips Evnia 27M2N5500 monitörüm için yeni bir destek arıyorum. North Bayou F80 ile H100 modelleri arasında karar vermekte zorlanıyorum. Her iki ürünün de kullanıcı yorumları olumlu. Fiyatları birbirine çok yakın olduğu için hangisini tercih etmeliyim diye düşünüyorum; aralarındaki farklar nelerdir? Mevcut monitör ayağı oldukça düşük, sürekli öne eğilmek zorunda kaldığım için sırt ağrılarım başladı. Bu yüzden yeni bir desteğe ihtiyacım var.

Masam Plato marka ahşap bir çalışma masası. North Bayou NB F80 modeli ile North Bayou NB H100 (amortisörlü ve yükseklik ayarlı) arasında seçim yapmaya çalışıyorum.

Hangi modelin daha ergonomik olduğunu bilmek istiyorum. Uzun süreli kullanımda bel sağlığım için en uygun seçeneği öğrenmek hedefim.

North Bayou NB H100 modelini öneririm. Amortisörlü ve yükseklik ayarlı olması, ergonomi açısından F80'e göre daha avantajlı. Monitörünüzün ağırlığı da destekleyebileceği düşünüldüğünde, uzun süreli kullanımda bel sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır. Yükseklik ayarı, oturma pozisyonunuzu optimize etmenizi sağlayarak sırt ağrılarınıza iyi gelecektir.

NB H100 modelini tavsiye ederim. Amortisörlü ve yükseklik ayarlı olması, ergonomi açısından F80'e göre daha avantajlı. Monitörünüzün ağırlığı da dikkate alındığında, yükseklik ayarıyla ideal görüş açısını kolayca bulacak, sırt ve boyun ağrılarını azaltabileceksiniz. Uzun süreli kullanımda H100'ün sağladığı esneklik ve konfor daha önemli olacaktır. Ahşap masanızla uyumu da sorunsuz olacaktır. 👍

NB H100 modelini öneririm. Amortisörlü ve yükseklik ayarlı olması, ergonomi açısından F80'e göre daha avantajlı. Monitörünüzün ağırlığı da göz önüne alındığında, H100'ün sağlam yapısı uzun süreli kullanımda bel sağlığınız için daha uygun olacaktır. Plato masanızın yapısı da bu seçimde sorun yaratmayacaktır. Yükseklik ayarı ile ideal çalışma pozisyonunu rahatça bulabilir, sırt ağrılarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Geri