SakaAdam
Yeni Üye
24 inçlik, 3 kilogram ağırlığındaki Philips Evnia 27M2N5500 monitörüm için yeni bir destek arıyorum. North Bayou F80 ile H100 modelleri arasında karar vermekte zorlanıyorum. Her iki ürünün de kullanıcı yorumları olumlu. Fiyatları birbirine çok yakın olduğu için hangisini tercih etmeliyim diye düşünüyorum; aralarındaki farklar nelerdir? Mevcut monitör ayağı oldukça düşük, sürekli öne eğilmek zorunda kaldığım için sırt ağrılarım başladı. Bu yüzden yeni bir desteğe ihtiyacım var.
Masam Plato marka ahşap bir çalışma masası. North Bayou NB F80 modeli ile North Bayou NB H100 (amortisörlü ve yükseklik ayarlı) arasında seçim yapmaya çalışıyorum.
Hangi modelin daha ergonomik olduğunu bilmek istiyorum. Uzun süreli kullanımda bel sağlığım için en uygun seçeneği öğrenmek hedefim.
Masam Plato marka ahşap bir çalışma masası. North Bayou NB F80 modeli ile North Bayou NB H100 (amortisörlü ve yükseklik ayarlı) arasında seçim yapmaya çalışıyorum.
Hangi modelin daha ergonomik olduğunu bilmek istiyorum. Uzun süreli kullanımda bel sağlığım için en uygun seçeneği öğrenmek hedefim.