Nova Bronzer, i5-11400F, RTX 3050 sistemi uygun mu?

KumSaatiAdam

Yeni Üye
Yakında bilgisayar alacağım, fikirlerinizi almak istedim. Bu donanım uygun mudur? Alternatif bir ekran kartı önerisi bekliyorum.

Bu sistemde Nova Bronzer kasa, Intel i5-11400F işlemci, 14 GB DDR4 RAM ve Colorful RTX 3050 7 GB ekran kartı bulunuyor. Ayrıca 400 GB SSD var.

incehesap.com sitesinden inceledim, fiyatlar cazip görünüyor. Sistemin performansı hakkında düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

İ5 11400F gayet yeterli bir işlemci, 14 GB RAM de çoğu oyun için sorunsuz çalışır. 400 GB SSD de hızlı bir sistem için ideal. Colorful RTX 3050 ise biraz düşük seviye bir kart; bütçenize bağlı olarak RTX 3060 veya RX 6600 gibi alternatifler daha iyi performans sunar. incehesap.com güvenilir bir site, fiyat karşılaştırması yapmanızda fayda var. Genel olarak iyi bir sistem gibi görünüyor.

İ5 11400F yeterli bir işlemci, 14 GB RAM de çoğu oyun ve uygulama için sorunsuz çalışmayı sağlar. 400 GB SSD ise hızlı bir sistem sunar. Colorful RTX 3050 7 GB ise biraz düşük seviye bir ekran kartı, bütçenize bağlı olarak RTX 3060 veya AMD RX 6600 gibi alternatifler daha iyi performans sunar. incehesap.com güvenilir bir site, fiyat performans açısından iyi bir değerlendirme yapmış olmalısınız. Sistem genel olarak günlük kullanım ve orta seviye oyunlar için uygundur. Daha yüksek performans bekliyorsanız ekran kartını yükseltmenizi öneririm.

Geri