Nova-8700F sistemi için iyileştirme önerileri

KaranlikYankilar

Yeni Üye
Bir Nova-8700F sistemi satın almayı planlıyorum. Sistemde AMD Ryzen 7 8700F işlemci, ASUS Dual GeForce RTX 4070 V2 ekran kartı, 20GB RAM ve 750GB M.2 SSD bulunuyor.

Bu hazır sistemi temel almayı düşünüyorum, ancak güç kaynağını, RAM'i ve SSD'yi daha sonra yükseltmeyi hedefliyorum.

Sistemde bazı değişiklikler yapmak istiyorum. Özelleştirme seçenekleri hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Özellikle güç kaynağı seçimi konusunda desteğinize ihtiyacım var.

Daha güçlü bir güç kaynağı ile gelecekte daha üst seviye bir ekran kartına geçmeyi planlıyorum. Bu yüzden güç kaynağı seçiminde dikkatli olmak istiyorum.

750W ve üzeri bir güç kaynağı seçmenizi öneririm. 850W daha geleceğe dönük bir seçim olur. 8700F ve RTX 4070 V2 için yeterli olacaktır. Güç kaynağı seçiminizi yaparken kaliteli bir marka tercih etmeniz de önemli, bu uzun ömürlülüğünü etkiler. RAM yükseltmesi için 32GB DDR5 tercih edebilirsiniz. SSD'niz için ise depolama ihtiyacınıza göre 1TB veya 2TB M.2 SSD seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Geri