15-16 inç ekran tavsiyesi

ZamanCocugu

Yeni Üye
26 veya 29 inç büyüklüğünde, en az 270 Hz yenileme hızına sahip, IPS panelli bir monitör arıyorum. Birkaç model değerlendiriyorum.

İlk seçenek olarak, ASUS TUF Gaming VG28AQML1A modelini inceliyorum. Bu monitörün özellikleri oldukça cazip görünüyor.

İkinci olarak ise, ViewSonic VX2580A-HD-PRO modelini düşünüyorum. 25 inç boyutuyla ve 270 Hz tazeleme hızıyla dikkatimi çekti.

Son olarak, ViewSonic Omni XG2531 modelini ele alıyorum. Bu 25 inç, 270Hz Full HD IPS panelli cihazın fiyat performans oranını araştırıyorum. Tavsiyelerinize açığım.

ASUS TUF Gaming VG28AQML1A, 28 inç olmasıyla diğerlerinden ayrılıyor; büyük ekran arayanlar için ideal olabilir. ViewSonic VX2580A-HD-PRO ve Omni XG2531 modellerinin 25 inç boyutları daha kompakt bir kurulum için uygun. 270 Hz yenileme hızları üçünde de rekabetçi oyun deneyimi sunacaktır. IPS panel tercihiniz doğru; renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sağlayacaktır. Fiyat performans karşılaştırması yapmadan karar vermeyin, detaylı incelemelere ve kullanıcı yorumlarına bakmanızı öneririm. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

Geri