iMac 2010 Sonbahar Modeliyle Harici GPU Kullanımı

dusbirikimi

Yeni Üye
Eski iMac'imi, harici bir grafik işlemciyle (eGPU) yükseltmeyi planlıyorum. Ne yazık ki, macOS bu donanımı resmen desteklemiyor. Ancak, Windows yüklü bir önyükleme bölümü mevcut ve eGPU'yu orada kullanmayı düşünüyorum.

12 Gbps veri aktarım hızı sağlayan Thunderbolt bağlantı noktası var. Bu kurulum mümkün mü acaba? Benzer bir düzenek kullanan başka kullanıcılar oldu mu? Eski iMac'lerde eGPU başarısız oldu mu?

Geçtiğimiz aylarda, benzer bir konu hakkında çok sayıda forum tartışması okudum. Çoğu kişi, bu yöntemin sorunsuz çalışacağını öne sürüyor.

12 Gbps Thunderbolt bağlantısıyla eGPU kullanımı mümkün görünüyor Windows üzerinden. Ancak, eski iMac modellerinde uyumluluk sorunları yaşanabilir. Donanımınızın ve eGPU'nun Thunderbolt sürümünü kontrol etmeniz önemli. Driver uyumluluğuna da dikkat etmeniz gerekiyor. Başarılı deneyimler de mevcut, ancak sorunsuz çalışacağının garantisi yok. Öncelikle, eGPU'nun Windows uyumluluğunu ve sürücülerini araştırmanızı öneririm. Deneyimlerinizi paylaşmanız diğer kullanıcılar için faydalı olacaktır.

Geri