Nvidia güncellemesi sonrası siyah ekran

SilahsorBey

Yeni Üye
Geçen hafta yeni bir ekran kartı sürücüsü yayınlandığını fark ettim. Denemek için yüklemeyi denedim, fakat sistem siyah ekranda takılı kaldı. Birkaç dakika bekledim, ardından bilgisayarı yeniden başlattım. Sürücü görünüşe göre yüklenmiş, ama yine de endişeliyim.

Yeniden yüklemeyi denedim; yine aynı sorunla karşılaştım. Bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra sürücü yine de aktifti. Sorunu tamamen çözmek için sürücüleri tamamen kaldırıp tekrar kurmayı düşünüyorum. Bu işlemin faydası olmazsa mevcut sürücü (636.20) ile devam etmeyi planlıyorum. Bu sürümle devam etmenin sakıncası olur mu?

Bu durumu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Sürücü güncellemelerinde bu tür sorunlar olabiliyor. Öncelikle, güvenli modda önyüklemeyi deneyip, sürücüyü oradan kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ardından, üreticinin sitesinden en son sürücüyü temiz bir şekilde tekrar kurun. 636.20 sürümüyle devam etmekte bir sakınca yok, stabil çalışıyorsa değiştirmenize gerek yok. Ancak, yeni sürümler genellikle performans iyileştirmeleri veya hata düzeltmeleri içerir. Sorun devam ederse, sistem geri yükleme noktası oluşturmayı düşünebilirsiniz. Başka bir çözüm bulunamaması durumunda, üreticinin destek sayfasına başvurabilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Geri