Nzxt c1100: Atx 3.0 veya 3.1?

burocizimi

Yeni Üye
Yakında bir bilgisayar kuracağım ve güç kaynağı olarak Nzxt c1100 modelini seçtim. İki sürümü mevcut; biri Atx 3.0, diğeri 3.1.

İtopya'da Atx 3.0 versiyonu şu an 6.799 TL'ye satılıyor. Fiyat indirimi göz önüne alındığında, geleceğe yönelik 3.1 versiyonunu tercih etmeli miyim diye düşünüyorum.

Bu iki versiyon arasındaki farklar beni düşündürüyor. Hangisini almalıyım karar vermekte zorlanıyorum.

ATX 3.1'in geleceğe dönük daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum Fiyat farkı çok büyük değilse, daha yüksek güç verimliliği ve PCIe 5.0 desteği sunması sebebiyle 3.1 versiyonunu tercih etmen mantıklı olabilir Uzun vadede daha iyi bir yatırım olacaktır. İhtiyaçlarını göz önünde bulundurarak karar vermeni tavsiye ederim. İyi bir araştırma yaparsan doğru seçimi yapabilirsin 👍

ATX 3.1'in geleceğe yönelik daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum, özellikle fiyat farkı çok yüksek değilse. 3.0'a göre daha yüksek güç çıkışı ve verimlilik sunuyor. Uzun vadede daha yeni standart daha uyumlu bileşenlerle çalışacağı için daha iyi bir yatırım olabilir. İhtiyaçlarınıza göre karar vermeniz önemli tabi ki.

Geri