BankaBekcisi
Yeni Üye
Oculus Quest 2'mi kullanarak Euro Truck Simulator 2 oynamaya çalışıyorum, bilgisayarımda oyun çalıştırıyorum ancak performans sorunları yaşıyorum. Görüntü kalitesi yetersiz kalıyor ve sık sık VR başlığımı çıkarıp bilgisayardan ayarlamaları değiştirmem gerekiyor. Bu durum oldukça rahatsız edici; örneğin, harita üzerinde yer işaretlemesi yapmaya çalışırken VR görüntüsü donuyor ve beni bilgisayara yönlendiriyor. Çeşitli çözüm önerileri aradım fakat çoğu anlaşılmaz veya eski sürümlere yönelikti.
Cihazımı bilgisayarımda en yüksek performansla kullanabilmenin bir yolu var mı diye merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem özelliklerim şöyle: Intel i7 10850H işlemci, NVIDIA RTX 2070 ekran kartı, 3X 18 GB Crucial 3600 MHz CL20 RAM, 1.2 TB WD Blue SN570 SSD, 600 GB Intel SSD, ve 1.4 TB Toshiba HDD.
Cihazımı bilgisayarımda en yüksek performansla kullanabilmenin bir yolu var mı diye merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem özelliklerim şöyle: Intel i7 10850H işlemci, NVIDIA RTX 2070 ekran kartı, 3X 18 GB Crucial 3600 MHz CL20 RAM, 1.2 TB WD Blue SN570 SSD, 600 GB Intel SSD, ve 1.4 TB Toshiba HDD.