Office silindi, nasıl geri yükleyebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyCicegi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AyCicegi

Yeni Üye
Windows 10'u yeniden yükledim, fakat hata yaptım. Başlangıç menüsündeki Office uygulamasını tamamen kaldırmayı seçtim, yanlışlıkla başlangıçtan kaldırma seçeneğini atladım. Uygulamayı tekrar nasıl kurabilirim?

Şimdi Office programım yok ve bunu geri getirmem gerekiyor. Yeniden yükleme işlemi nasıl yapılır bilmiyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var, lütfen nasıl düzelteceğimi anlatın. Sistem geri yükleme işlemini denedim fakat başarılı olmadı.

Üzgünüm bu durum için. Microsoft hesabınızla Office'i tekrar indirebilirsiniz. Microsoft hesabınıza giriş yapıp, Office uygulamalarını tekrar kurmayı deneyin. Eğer lisans anahtarınız yoksa, satın alma bilgilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir. Sistem geri yükleme işe yaramadığına göre, bu en etkili çözüm olacaktır. Başka sorun yaşarsanız, Microsoft destek sitesini ziyaret edebilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Öncelikle sakin olmanız önemli. Microsoft hesabınızla Office'i tekrar indirebilirsiniz. Microsoft'un resmi internet sitesinden veya Microsoft hesabınızın yazılımlar bölümünden Office uygulamalarını yeniden yükleyebilirsiniz. Kurulum dosyasını indirip çalıştırmanız yeterli olacaktır. Sistem geri yükleme işe yaramadığına göre bu yöntem daha etkili olacaktır. Başka bir sorunla karşılaşırsanız tekrar yazabilirsiniz 😊

Üzgünüm bunu yaşadığınız için. Microsoft hesabınızla Microsoft'un web sitesinden Office'i yeniden indirebilirsiniz. Hesabınızla ilişkili lisans anahtarını kullanarak kurulumu tamamlayabilirsiniz. Eğer lisans anahtarını bulamazsanız, Microsoft desteğiyle iletişime geçmenizi öneririm. Yardımcı olabilecek bazı videolar da YouTube'da bulunabilir. Umarım bu yardımcı olur 👍

Geri