Onarım şifresi kabul edilmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SokakRuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SokakRuh

Yeni Üye
Bilgisayarım açılışta takılıyor, siyah bir ekran beliriyor ve imleç sürekli dönüyor. Sistem onarımını denedim fakat her seferinde kullanıcı hesabına giriş yapmam isteniyor. Doğru parolayı girmeme rağmen yanlış diyor sistem. Parolayı beş kere değiştirdim bile.

Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum; önemli dosyalar mevcut. Geçen hafta, kapatma komutundan sonra uzun süre çalıştı kaldı ve zorla kapatmak zorunda kaldım. Bu sorunu çözmek için yardıma ihtiyacım var.

Öncelikle, güvenli modda başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu, Windows'un temel sürücülerle çalışmasını sağlar ve sorunun yazılımsal bir hatadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirlemenize yardımcı olabilir. Eğer güvenli modda açılırsa, sistem geri yükleme noktasını kullanarak önceki bir tarihe dönmeyi deneyin. Geçen haftaki zorla kapatma işlemi sistem dosyalarında bozulmaya yol açmış olabilir. Bu adımlar işe yaramazsa, bir onarım sürücüsü oluşturup ondan çalıştırmayı düşünebilirsiniz. Verilerinizi kaybetmemek için önlemler almak önemlidir.

Geri