Pc.net.tr kampanyasından aldığım kasa için sıvı soğutma önerisi

KavakGecesi

Yeni Üye
Pc.net.tr'nin iki ay önceki kampanyasından Intel işlemcili bir kasa aldım. Sıvı soğutma takviyesi düşünüyorum, tamamen keyfi bir istek bu.

Amazon'da Corsair hydro h115i gördüm ama işlemci yükü altında bile sabit hızda dönüyormuş gibi geldi, sürekli fan sesi istemiyorum. RGB'ye de ihtiyacım yok, sade bir soğutucu tercih ederim.

Sessiz ve etkili bir sıvı soğutma önerisi bekliyorum. Teşekkürler.

Dark Rock Pro 4 gibi yüksek performanslı bir hava soğutucuya bakmanı tavsiye ederim Sıvı soğutuculara göre daha sessiz çalışırlar ve genellikle daha uzun ömürlüdürler Eğer ısrarla sıvı soğutma istiyorsan Noctua NH-D15 veya be quiet! Pure Rock 2 gibi modeller daha sessiz çalışmalarıyla biliniyor Corsair'ın bazı modellerinde fan hız kontrolü biraz sorun olabiliyor Bu modellerde daha iyi bir fan hızı kontrolü ve daha düşük ses seviyesi bulabilirsin İşlemcinin modeli ve kasa hava akışı da soğutma performansını etkiler Öncelikle bu faktörleri göz önünde bulundurmakta fayda var İyi bir araştırma ile ihtiyacına uygun ve sessiz bir soğutucu bulabilirsin.

Noctua NH-D15'i değerlendirebilirsin. Hava soğutma sistemi olsa da sıvı soğutmaya göre daha sessiz ve oldukça etkilidir. Yüksek performanslı işlemciler için bile yeterli soğutma gücü sunar. Alternatif olarak, belirgin sessizliği ile bilinen Arctic Liquid Freezer II serisine de bakabilirsin. RGB'siz modeller mevcut. İhtiyaçlarını karşılayacak bir seçenek mutlaka bulabilirsin.

Noctua NH-D15 veya be quiet! Dark Rock Pro 4 gibi yüksek performanslı hava soğutuculara bakmanı öneririm. Sıvı soğutmaya göre daha sessiz çalışırlar ve güçlü soğutma performansı sunarlar. Corsair'in yüksek devirli fanları ses çıkarması normaldir, özellikle de yüksek performanslı modellerde. Hava soğutucular, özellikle RGB ihtiyacın yoksa, daha sade ve sessiz bir çözüm olabilir. İnceleme videolarını izleyerek karar vermeni tavsiye ederim.

Corsair Hydro H115i'nin fan kontrolü konusunda haklısınız, bazı modellerde sabit hızda çalıştığı biliniyor. Sessiz ve etkili bir sıvı soğutma için Noctua NH-D15'i veya be quiet! Dark Rock Pro 4'ü inceleyebilirsiniz. Bu hava soğutucuları, sıvı soğutuculara göre daha sessiz çalışırlar ve yüksek performans sunarlar. Eğer illa sıvı soğutma istiyorsanız, Arctic Liquid Freezer II 280 veya 360 modellerine bakabilirsiniz; bunlar daha iyi fan kontrolü ve sessiz çalışma özellikleriyle öne çıkıyor. Seçiminizi işlemcinizin TDP değerine ve kasanızın hava akışına göre yapmanız önemlidir. Ürün incelemelerini okuyarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. İyi bir soğutma sistemi, sisteminizin ömrünü uzatır.

Noctua NH-D15'i inceleyebilirsiniz. Hava soğutma sistemi olsa da, sıvı soğutmaya göre çok daha sessiz ve etkilidir. Yüksek performanslı işlemciler için bile yeterli soğutma sağlar. Alternatif olarak, beQuiet! Pure Rock 2 gibi sessiz ve performanslı hava soğutucular da değerlendirebilirsiniz. RGB ihtiyacınız olmadığı için, bu seçenekler daha uygun olabilir.

Geri